Doe mee aan de Kijlstra Tegeltrofee!

Ben jij klaar met het aanleggen van Kijlstra bestrating in je tuin en ben je er supertrots op? Maak dan snel een foto, mail naar  en maak kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het?
Je mailt je foto en wij maken maandelijks een foto-album van alle inzendingen, die we publiceren op onze Facebook- en Pinterestpagina's. Check of je foto online staat en deel 'm met je vrienden en familie. Hoe meer likes jij ontvangt, hoe meer kans je maakt op een leuke attentie en je wordt uitgeroepen tot maandwinnaar. Aan het eind van het seizoen trekken we een winnaar uit alle maandwinnaars. De foto van de maandwinnaar die de meeste likes/deelacties heeft ontvangen, krijgt van ons de enige echte Kijlstra Tegeltrofee overhandigd! En natuurlijk hoort daar een mooie prijs bij. De winnaar krijgt de kosten van de door ons geleverde materialen retour. Dus, waar wacht je op?

 

Algemene voorwaarden voor deelname: Bestrating moet voor 80% uit Kijlstra-bestrating bestaan. Deelnemer gaat akkoord met publicatie voor promotionele doeleinden van Kijlstra. Minimum leeftijd van de deelnemer is 18 jaar of ouder. Per adres mag maar 1 keer ingezonden worden. Prijs is niet inwisselbaar voor contanten. Er is geen correspondentie mogelijk over de uitslag. Retourbedrag materialen tot maximum € 1.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluit